Geen favorieten
*
*
*

Uw woning verkopen aan de Costa Blanca, Spanje

Uw woning aan de Costa Blanca verkopen?

Waarom eindeloos zoeken naar de juiste makelaar om uw huis te verkopen en / of verhuren aan de Costa Blanca? Via ons kunt u eenvoudig uw huis snel en commissieloos verkopen. Wij hebben twee eigen websites waarop wij al onze huizen plaatsen. Daarnaast adverteren wij op ruim 30 Nederlandstalige websites. Binnenkort wordt dat aantal zelfs vergroot. Ook adverteren wij op grote internationale websites zoals Kyero en Libercasa. Buiten het online hebben wij ook een ruim netwerk van contacten. Mensen zijn continue op zoek naar woningen aan de Costa Blanca in zowel de koop als huur sector. Tegenwoordig zijn lange termijn en huurkoop ook populair. Er zijn binnen ons bedrijf twee verschillende commissie percentages. Dit heeft te maken met exclusieve en niet exclusieve verkoop. De percentages bedragen 3% en 5%.

Hoe gaat het verkoop / verhuur procces in zijn werk?

Het belangrijkste is dat we eerst een keer met u afspreken op ons kantoor in Guardamar del Segura (Spanje).Het is van groot belang dat de woning wettelijke in orde is. Dat wil zeggen al het papierwerk moet kloppen, en er mogen geen eventuele schuldvorderingen komen achteraf of wat dan ook. (De Escritura moet aanwezig zijn). Wij maken een professionele fotoreportage van uw woning met HD kwaliteit. De foto's zijn volgens ons namelijk zeer belangrijk. Het is immers de eerste indruk die een klant krijgt via internet. Vervolgens vragen we aan u zoveel mogelijk informatie over de woning ter beschikking te stellen. Hiermee wordt bedoeld : aantal m2 bebouwd, m2 tuin, zwembad, aantal slaapkamers, badkamers + eventuele maten, airco, vloer, bouwjaar enzovoorts.

Wat onderscheidt ons van andere makelaars?

  1. Wij zijn actief met het promoten van onze woningen. Eén van onze medewerkers is hier heel de dag mee bezig.
  2. Wij hebben twee eigen websites, eigenlijk  twee bedrijven. Zowel Nieuwbouw-Costablanca.nl als Cycinmoasesores.com
  3. Er wordt geadverteerd op meer dan 30 advertentie websites o.a Speurders, Marktplaats, Libercasa, Huisenaanbod. Ook de grote internationale portalen zoals Kyero.com
  4. Exclusieve verkoop is 5% commissie en niet exclusief is 3%. Het grote verschil is dat er bij exclusief veel meer aandacht aan uw woning wordt besteedt!!
  5. Vele jaren ervaring aan de Costa Blanca zuid. Een Makelaardij waarbij alles onder één dak kan worden geregeld. Wij hebben onze eigen financiele en jurudische afdeling.
  6. Relatief kleinschalig familiebedrijf, waarbij service en communicatie echt op nummer één staat. Makelaars zijn  er tegenwoordig genoeg, maar de service en begleiding in het buitenland is toch echt het belangrijkste in 2018.
  7. Wij denken ´out of the box´ en volgen geen standaard richtlijnen. Extra promoties, wij bellen onze klanten regelmatig, wij nodigen u uit op gesprek etc.
  8. Wij kunnen u extra promotiepakketten aanbieden waardoor uw woning specifiek nog meer in de ´spotlight´ komt te staan!