Geen favorieten
*
*
*

Nieuws

De grote opening van ons nieuwe kantoor - San pedro del Pinatar

2019-05-29
De grote opening van ons nieuwe kantoor - San pedro del Pinatar

Geachte klanten, zakenrelaties, vrienden & kennissen en collega´s van C&C Inmoasesores en NCB,

Vele van jullie hebben het waarschijnlijk al van ons persoonlijk gehoord of wellicht via via! Maar wij hebben de laatste tijd hard gewerkt aan ons nieuwe kantoor in San Pedro del Pinatar. In het kustplaatsje Lo Pagan om precies te zijn. Een prachtig kantoor direct aan de boulevard en het strand. Stiekem zijn wij zelf een beetje verliefd geworden op deze regio, en het biedt ons ook veel kansen op de huizenmarkt! Er zijn harstikke veel leuke projecten die eraan komen, zowel tweedehands – nieuwbouw als lange termijn verhuur. C&C Inmoasesores blijft een kleinschalig familiebedrijf waarbij de service altijd op nummer één staat en zal blijven staan. Het kantoor in Guardamar del Segura blijft gewoon open!

DE GROTE OPENING IS OP VRIJDAG 31 MEI VANAF 15.00 TOT 20.00

Wij zullen persoonlijk allemaal aanwezig zijn. Verder zijn er snacks, hapjes & drankjes en muziek. De weersvoorspelling ziet er ook super uit, namelijk 25 á 26 graden met volop zon.

Wij hopen u a.s vrijdag te zien.
We will hope to see you there upcoming Friday.

Adres details
Calle Campoamor 23B, Lo Pagan (Murcia)

Met vriendelijke groet

C&C Team & NCB

Estoy de acuerdo

Utilizamos cookies propias y de terceros para realizar análisis de uso y de medición de nuestra web para mejorar nuestros servicios. Si continua navegando, consideramos que acepta su uso. Para obtener más información aquí.